Sat, Jan 11 | Hotel Memories Budapest - Rumbach Space

Végtelen Teremtőerő Workshop

Eljátszadoztál már azzal a gondolattal, hogy milyen lenne igazán tudatosan alakítani magad körül a dolgokat, és nem pedig csak úgy várni azt, hogy valami vagy megtörténik vagy nem?
Az összes hely elkelt! A regisztráció lezárult!
Végtelen Teremtőerő Workshop

Time & Location

Jan 11, 2020, 1:00 PM – 5:30 PM GMT+1
Hotel Memories Budapest - Rumbach Space , Budapest, Wesselényi u. 4, 1077 Hungary

About the Event

Eljátszadoztál már azzal a gondolattal, hogy milyen lenne igazán tudatosan alakítani magad körül a dolgokat, és nem pedig csak úgy várni azt, hogy valami vagy megtörténik vagy nem?

Valószínűleg próbáltál már ilyen és olyan módszerekkel változtatni az életkörülményeiden, ám az is kiderült, hogy viszonylag sok akaraterőbe telik formálni a berögzült dolgokon…

Persze választhatod azt, hogy erővel ugrasz neki az egyes életterületek átalakításának, ám van egy másik út is, amelyet inkább a könnyedség, a megengedés és a harmónia jellemez.

Ez az út azzal kezdődik, hogy ahelyett, hogy mély agyalásba merülnél és mindenféle terveket gyártanál arra, hogyan lépj a következő “szintre”, először befelé indulsz el és ráhangolódsz önmagadra.

Teljesen más eredménye van úgy egy változásnak, ha a belső erőid hajtanak, és nem pedig valamilyen külső megfelelésnek próbálsz eleget tenni.

Amikor odabent nyugodt és csendes vagy, egyedül akkor férhetsz hozzá ahhoz az igazi erőhöz, ami:

  • tisztán mutatja, hogy mi a te egyedi utad, és miként tudsz rajta maradni (még nehezebb időkben is)
  • ami higgadtságot, békét és nyugalmat hoz, hiszen nem a külvilág felé irányul a figyelmed
  • ami olyan hitet biztosít, hogy hegyeket is meg tudsz mozgatni (vagy a hegy megy magától odébb)

Sokféle módon el lehet érni a kívánt változást, és célszerű azt választani, amelyikben örömödet leled és szívesen alkalmazod a megtanult dolgokat a mindennapi gyakorlatban.

Létrehoztunk egy workshopot, ahová egy helyre összegyűjtöttük azokat az életszerű példákat, hasznos gyakorlatokat és érdekes eszközöket, amelyek bennünket is segítenek abban, hogy igazán tudatos és örömmel teli legyen minden egyes nap.

A folytatásban ezt ismerheted meg.

A Végtelen Teremtőerő Workshop abban segít, hogy egyszerűvé tedd a tudatos teremtés gyakorlati alkalmazását, és olyan konkrét eszközökhöz juss hozzá, amelyek igazán lendületesen képesek átformálni az életedet.

A workshop szándéka, hogy példákon keresztül ébresszen rá arra, hogy milyen erővel is rendelkezel, és “Belső Énedre” hangolódva tudatosan, könnyedséggel és örömmel tudj megérkezni az általad vágyott élethelyzetbe. Az eseményen elhangzó dolgokat játékosan átültetheted az életed többféle területére – legyen szó anyagi dolgokról, kreativitásról, vagy akár emberi kapcsolatokról.

Íme néhány téma a workshopról:

  • A “VAGYOK-kijelentések” ereje
  • A képzelet teremti a valóságot
  • 4 kulcs a teremtés könnyedségéhez és öröméhez
  • Hogyan tegyél fel végtelen lehetőségeket hozó kérdéseket
  • Hogyan maradj tudatos és éber a mindennapok pörgésében
  • “Energiahúzás” gyakorlat
  • Elengedés meditáció

A workshop során egy csomagban kapod meg azokat az eszközöket, amelyek leegyszerűsítik és érhetővé teszik a tudatos teremtés gyakorlati alkalmazását. Egy könnyed, 4 órás programot képzelj el, ahol praktikus gyakorlatok által kerülhetsz “mélyebbre” önmagadban.

Ketten segítünk benne, hogy mindez egyszerűen menjen.

Jelenkezés a workshopra

Azoknak ajánlott a csatlakozás, akik már rögtön az év elején szeretnének megalapozni a lendületes változást, és könnyedséggel szándékoznak új dolgokat teremteni az életükbe.

25.000 Ft

(AAM - alanyi adómentes)

Infók a fizetéssel kapcsolatosan

A fizetés előre utalással történik, amelynek a részleteit a jelentkezés után kapod meg.

Share This Event