Fri, Oct 18 | ONLINE

Kapcsold fel a boldogságod • Elengedés Meditáció • ONLINE

Hé, akarsz boldog lenni? Mi van, ha a boldogság is csak egy választás? 2019-ben több ezer embernek mutattam meg különböző platformokon, hogy igenis van más választásuk, és úgy döntöttem most egy csokorba szedem a kedvenc elengedés témáimat.
A regisztráció lezárult!
Kapcsold fel a boldogságod • Elengedés Meditáció • ONLINE

Time & Location

Oct 18, 2019, 6:30 PM – 8:00 PM
ONLINE, NIkolett Erdélyi

About the Event

Hé, akarsz boldog lenni?

Mi van, ha a boldogság is csak egy választás?

2019-ben több ezer embernek mutattam meg különböző platformokon, hogy igenis van más választásuk, és úgy döntöttem most egy csokorba szedem a kedvenc elengedés témáimat és megmutatom, hogy az elengedésen keresztül micsoda új világ érhető el a számodra... amiről eddig tán nem is álmodtál...

No, azt nem ígérem, hogy varázsütésre minden megváltozik (bár az is lehet), de végre kapsz egy szuper eszközt, amely segít neked eligazodni az összekuszált életedben. 

Segít tisztán látni és ha elköteleződsz, használod ezeket a végtelenül egyszerű eszközöket , akkor kisimulhatnak a kapcsolataid, pénzügyeid, testeddel folytatott küzdelmeid és minden más is. 

Kicsit majd "dolgoznod" kell magadon, "csinálni" kell, választani kell, hogy megváltoztathass és elengedhess mindent a jobbért...

Benne vagy?

Igen?

Akkor regisztrálj, mert csak az első 100 hely kiadó!

A meditációról készült hanganyagot megkapod, hogy később akárhányszor meghallgathasd.

Mennyibe kerül: 7500 Ft

A regisztráció 2019. 11. 18-án, pénteken 12.00-kor zárul.

Share This Event