Sun, Aug 23 | Csákvár

FLOW reBOOT CAMP

4 nap elvonulás a Vértesben. Töltődj fel! Kapcsolj ki! Kerülj vissza a F L O W-ba!
A tábor megtelt!
FLOW reBOOT CAMP

Time & Location

Aug 23, 2020, 12:00 PM – Aug 26, 2020, 4:00 PM
Csákvár, Csákvár, 8083 Hungary

About the Event

F L O W ReBoot Camp, azaz Á R A M L Á S Újraindítás Tábor.

4 nap az áramlás és az újraindítás jegyében a Vértes lábánál, Csákváron.

🔸 Gyere el! 

🔶 Engedj el mindent, ami nem támogatja már a növekedésed! 

🟧 Tanulj új eszközöket!

🔹 Nyomd meg az újraindítás gombot! 

🔷 Menj haza kipihenten, boldogan, relaxáltan!

🟦 Kezdj el teremteni túl a legmerészebb álmaidon!

Mindezt egy csoda helyen, ahol a miénk lesz egy 400 nm-es, 3 szintes, medencés apartmanház kilátással, friss levegővel!

⛺️ Mi lesz a táborban?

Túl sok jókedv!

🔷 Részletes program:

🔹1. nap

Augusztus 23. Vasárnap - 12:00-től Érkezés

Délután - Ismerkedés, napozás, medencézés

Este - Flow Gyakorlás - Elengedés

🔹2. nap 

Augusztus 24. Hétfő - 10.00-től Access Bars Tanfolyam 1. rész (regisztrált tanfolyam, kézikönyvvel & hanganyaggal)

Ebéd

Délután - napozás, medencézés

Este - Hello, test! Hello, én! Workshop (kézikönyvvel & hanganyaggal)

🔹3. nap 

Augusztus 25. Kedd - 10.00-től Access Bars Tanfolyam 2. rész

Ebéd

Délután - napozás, medencézés

Este - Belépés Az Önmagadként Létezésbe Workshop (kézikönyvvel & hanganyaggal)

🔹4. nap

Közös reggeli

10:00-től Csoportos SOP kezelés, Energetikai Újraindítás Gyakorlat

12:00 - távozás

⛺️ Helyszín:

Csákvár Apartman - https://csakvarapartman.hu/

👭 Elhelyezés: 

2 fős - 2 ágyas szobákban (meg kell osztanod a szobád valakivel)

🍕 Étkezés:

Egyénileg. Tudsz hozni ételt, van óriási, jól felszerelt konyha étkezővel. 

Van Csákváron egy nagy CBA Príma.

Van helyben több étterem, és házhozszállítás is: https://kalvariaetterem.hu/#!/foodrink

✈️ Utazás: 

Egyénileg. Ha nincs autód ne aggódj, többen jönnek kocsival, biztosan lesz hely valakinél, 

de jár busz a Népliget és Csákvár között.

💰 Mennyibe kerül?

99.999 HUF (AAM - Alanyi Adómentes)

Facilitátorod:

Erdélyi Nikolett - https://hu.nikoletterdelyi.com/more-about-me

💎 Mit tartalmaz az ár?

Az ár tartalmazza a szállást, a regisztrált Access Bars® Tanfolyamot, az összes többi workshopot, programot.

💆🏽‍♀️ Access Bars® tanfolyam

Szeretnél több könnyedséget és örömöt megélni a mindennapjaidban?  Az Access Bars tanfolyamon egy olyan módszert tanulhatsz meg, amellyel az élet minden területén több könnyedséget tudsz megélni.   32 pont a fejen, amit gyengéden megérintve segít elengedni a berögzültségeket, a fix nézőpontokat és ez által olyan agyhullámokat generál, amit több évtizedes meditációval szoktak csak elérni.   A tanfolyam során kapsz és adsz 2-2 kezelést, és megtanulod a különböző életterületekkel kapcsolatos pontok helyét a fejen, ami után már Te is képes leszel ilyen kezelést adni másoknak.  Mindezek mellett megismerkedünk az Access Consciousness alapeszközeivel is.   A Bars kezelésekkel már önmagában is csodás könnyedséget teremthetsz az életedben, és ha még több is érdekel, akkor a Bars az előfeltétele egy sor más Access tanfolyamnak.  Ha szeretnél változást az életed bármely területén és hív a tanfolyam, gyere!  Beszélgetés velem a Spirit c. műsorban a Bars kezelésről: https://lifetv.hu/teljes-adasok/2020/06/10/spirit-2020-02-25-teljes-adas/1317  Tudj meg többet a Bars-ról: https://hu.nikoletterdelyi.com/accessbars

🦄 Belépés Az Önmagadként Létezésbe Workshop

Hogyan légy önmagad? 

Szeretnél működő eszközöket, amelyek kihoznak az állandó megfelésből? 

Túl kicsi a doboz, amibe próbálod magad belepaszírozni? 

Nekem az egyik kedvenc témám az önmagadként létezés. 

Az  Access  Consciousness  részeként,  Dr.  Dain  Heer  egy  egyedülálló  tanfolyam  sorozatot  hozott létre a létezés elemeiről, amelyeket úgy tervezett meg, hogy megerősítsen abban, hogy tudd, hogy TE vagy az életed és megélésed teremtője.  

Az Önmagadként létezés eseményeket úgy alkotta meg, hogy  kiszedjen  abból,  hogy az  életedet  robotpilóta  módban  éled –  és  bevezessen  abba,  hogy teljesen élettel telivé válj és teljesen jelen legyél, mint az a végtelen lény, aki valójában VAGY.    Az  Önmagadként  létezés  nem  arról  szól,  hogy  rendben  legyél.  Arról  szól,  hogy  önmagad ENERGIÁJA  legyél,  bármi is  legyen az  bármely  helyzetben.  Amikor  elkezdesz  önmagad  lenni, abbahagyod, hogy a körülötted lévő világ okozata legyél. Te vagy a vezérlőülésben és tudod, hogy bármilyen helyzet megváltoztatható.   A híváson az Access Consciousness eszközeit használjuk!  A kurzushoz jár egy ajándék pdf kézikönyv!

🤸🏻‍♂️ Hello, test! Hello, én! Workshop

Vajon az emberek hány százaléka elégedett a testével? 5%?   Kipróbáltad már az összes diétát, csoda kapszulát, ittál citromos vizet, futottál, edzettél, jógáztál, de a tested csak nem akarja azt amit TE?!?  Lehet itt lenne az ideje VALÓBAN beszélni vele?   Mit üzen neked a plusz kilókkal, a betegségekkel, a fáradtsággal, vagy azzal, hogy vizet tart vissza?  Mit mondana vagy csinálna a tested ha tudna végre kommunikálni veled?  ÜVÖLTENE, hogy hagyd végre békén, kérdezd meg őt is vagy vond be végre a játékba?   Mi van, ha TI jóban vagytok, a kapcsolataid is helyre jöhetnek és a pénz is elkezd áramolni hozzád vaaaagy végre tápláló szexben lehet részed?!?  Ez a workshop arra lett tervezve, hogy megmutasson neked 10 "tikos" eszközt, melyet ha bevezetsz az életedbe a tested végre a játszópajtásod lehet és együtt megváltoztathattok és létre hozhattok akármit vagy bármit!  Gyere el és találkozzatok: TE, A VÉGTELEN LÉNYED & A TESTED!

♾ FLOW Gyakorlás - Elengedés

 Neked is eleged van az őrületből, a félelmekből, a bizonytalanságból?  🔺Szeretnéd elengedni a feszültséget? 🔺Szeretnél vidámabb, energikusabb lenni? 🔺Szeretnél több könnyedséged a testeddel? 🔺Felturbóznád az immunrendszered? 🔺Van az életedben egy vagy akár több személy, akivel/akikkel kapcsolatban szeretnél több könnyedséget?  Elengedéseket végzünk: 🎈testre 🎈stresszre 🎈ellenállásokra 🎈személyekre  🧘🏼‍♀️ Nem lesz más dolgod, mint hátradőlni, relaxálni és elengedni, amit csak szeretnél...

🌈 Csoportos SOP kezelés - MI A szimfónia KEZELÉS?

A szimfónia kezelés invitálás neked egy teljesen másfajta ÉLÉSBE.

Ez nem egy terápia vagy gyógyító kezelés — energiák felfedezése, azzal a céllal, hogy megerősítsünk minden személyt abban, hogy tudják, amit tudnak, és amit választhatnak és megváltoztathatnak.

Mindenkinek van egy egyedi képessége az energiák befogadásával és ajándékozásával. A Szimfónia kezelés lehetővé teszi számodra, hogy elkezdj hozzáférni ahhoz, ami megfelelő neked és a testednek azon túl, amit valóságosnak vettél be ebben a valóságban.

Elkezd megteremteni egy teret az éberséghez, hogy bármilyen valóságban is éljen valaki, nem az az egyetlen lehetséges valóság, amit választhat.

A Szimfónia kezelés Access Consciouness eszközökön alapul, és azon az energetikai átalakuláson, amelyet Dr. Dain Heer alkotott meg. Minden Szimfónia kezelőt személyesen Dr. Dain Heer tanít meg, tanfolyamok sorozatán a világ körül.

A Szimfónia kezelés energetikai megerősítésről és változásról szól és meghívás tud lenni a számodra, hogy egy teljesen másképp ÉLÉSNEK nyílj meg. Minden személynek van egy egyedi kapacitása az energiák fogadásával és ajándékozásával és a Szimfónia kezelések által igazán elkezdesz hozzáférni, ahhoz ami igaz neked és a testednek — túl mindenen, amiről elhitted, hogy igaz ebben a valóságban. A Szimfónia kezelések az Access Consciousness eszközein és az energetikai átalakuláson alapulnak, amit Dr Dain Heer teremtett meg.

A Lehetőségek szimfóniája (SOP) egy varázslatnak tűnő valós lehetőség. Olyan energetikai-, tudati kezelés, ahol olyan páncélok törhetnek fel, amelyek létéről talán nem is tudtál, s olyan lehetőségek, képességek kerülhetnek felszínre, amikre nem is számítasz.

A történések értelmezhetetlenek.

DE A CSODA MEGTÖRTÉNIK.

Készen állsz arra, hogy megleld azt az energiát, aki valóban TE VAGY? Tudod, hogy fantasztikus, óriási csoda, ajándék vagy, aki képes megváltoztatni a világot, az egész bolygót? Most van itt az ideje, hogy belépj egy teljesen más valóságba? Most van itt az ideje, hogy belépj a tudatosságba, ami valóban lehetséges számodra? Most van itt az ideje, hogy megváltoztasd a világot? A Lehetőségek szimfóniája egy óriási energetikai átalakulási folyamat, segít felnyitni a teret, hogy meglásd végtelen lehetőségeidet.

A Létezés Energetikai Szintézise (ESB) olyan energiákat kezdesz el megtestesíteni és befogadni, amikről mindig tudtad, hogy lehetségesek, de nem fértél hozzájuk előtte. Felfedezed, hogy többé nem kell elrejtened magad, elválni magadtól, szembefordulni azzal, ami működne neked, amiről tudod, hogy neked igaz. Azáltal, hogy ezzé az energiává válsz, azzal, hogy önmagad vagy, megváltoztatsz mindent: a bolygót, az életedet és mindenkit, akivel kapcsolatba kerülsz.

Velünk tartasz?