Sun, Jan 12 | Pannónia u. 6

Access Bars tanfolyam • Majával és Nikivel

Szeretnél több könnyedséget és örömöt megélni a mindennapjaidban? Az Access Bars tanfolyamon egy olyan módszert tanulhatsz meg, amellyel az élet minden területén könnyedséget tudsz megélni.
Registration is Closed
Access Bars tanfolyam • Majával és Nikivel

Time & Location

Jan 12, 2020, 10:00 AM – 6:00 PM
Pannónia u. 6, Budapest, Pannónia u. 6, 1136 Hungary

About the Event

Szeretnél több könnyedséget és örömöt megélni a mindennapjaidban?

Az Access Bars tanfolyamon egy olyan módszert tanulhatsz meg, amellyel az élet minden területén könnyedséget tudsz megélni.

32 pont a fejen, amit gyengéden megérintve segít elengedni a berögzültségeket, a fix nézőpontokat és ez által olyan agyhullámokat generál, amit több évtizedes meditációval szoktak csak elérni.

A tanfolyam során kapsz és adsz 2-2 kezelést, és megtanulod a különböző életterületekkel kapcsolatos pontok helyét a fejen, ami után már Te is képes leszel ilyen kezelést adni másoknak. Mindezek mellett megismerkedünk az Access Consciousness alapeszközeivel is. A Bars kezelésekkel már önmagában is csodás könnyedséget teremthetsz az életedben, és ha még több is érdekel, akkor a Bars az előfeltétele egy sor más Access tanfolyamnak.

Ha szeretnél változást az életed bármely területén és hív a tanfolyam, gyere!

Befektetésed (Magyarországon keresőknek): 63.000.- Ft/fő 15 éves korig ingyenes, 16-17 éves korig 31.500.- Ft Ismétlőknek is 31.500.- Ft

☓✧☓✧☓✧☓✧☓✧☓✧☓✧☓✧☓✧☓✧☓✧☓✧☓✧☓✧☓

Facilitátoraid: Dienes Maja & Erdélyi Nikolett

Regisztráció szükséges!

Cím: 1136 Budapest, Pannónia utca 6. 3-as csengő (földszinti udvari lakás)

Share This Event