Tue, Apr 23 | nikoletterdelyi.com

Access Bars® Workshop

Volt már olyan időszak az életedben, mikor minden ment, mint a karikacsapás, minden lehetséges volt és senki sem tudott megállítani Téged, még TE saját magad sem?!!
Registration is Closed
Access Bars® Workshop

Time & Location

Apr 23, 2019, 10:00 AM – 6:00 PM GMT+2
nikoletterdelyi.com, Budapest, Bem rakpart 51, Hungary

About the Event

Volt már olyan időszak az életedben, mikor minden ment, mint a karikacsapás, minden lehetséges volt és senki sem tudott megállítani Téged, még TE saját magad sem?!! Mi van, ha ez a természetes állapotod, ilyen az amikor önmagad vagy, ez az a tér, ahonnan bármit megteremthetsz... Ebben-, és még sok minden másban segíthet neked a Bars®... Megtanulnád? Ismételnél? Tarts velünk!

Mi is az az Access Bars® :

Emlékszel még arra, amikor teljesen laza voltál, törődést, és táplálást kaptál? Vagy már túl régen volt az, amikor gyógyítást, kedvességet kaptál a tested és lényed elítélése nélkül?

Az első tanfolyam az Accessben az Access Bars®. Tudtad, hogy 32 pont van a fejeden, amit, ha gyengéden megérintenek, erőfeszítés nélkül el tudod engedni mindazt, ami miatt képtelen vagy az el- és befogadásra? Ezek a pontok tartalmazzák mindazokat a gondolatokat, ötleteket, hiedelmeket, érzelmeket, tényezőket, amiket életek során eltároltál. Itt az alkalom, hogy elengedj mindent!

Minden Bars kezelés 5-10 ezer évnyi korlátot tud feloldani arról az életterületről, amelynek a pontjait érintik. Ez egy nagyon tápláló és lazító folyamat, amely az életed bármely területéről képes feloldani a korlátokat, amiket hajlandó vagy megváltoztatni!

Az életed mekkora részét töltöd cselekvéssel, ahelyett, hogy elfogadnál? Észrevetted, hogy még nem olyan az életed, mint amilyennek szeretnéd? Mindent megkaphatsz, amire vágysz (és még többet!), ha hajlandó vagy sokkal többet el- és befogadni, és talán egy kicsit kevesebbet buzgólkodni! Azzal, hogy megtanulod és befogadod a Barst, megengeded magadnak végre ez, és még sok más is megjelenjen neked!

Az Access Bars® ezreknek segített, hogy megváltoztassák az életük és testük több aspektusát, többek között az alvási, egészségügyi, testsúllyal, pénzzel, szexszel és kapcsolatokkal, szorongással, stresszel és sok mással kapcsolatosakat. A bárok futtatása legrosszabb esetben egy jó masszázs élményét nyújtja. A legjobb esetben az egész életed megváltozik.

Az Access Bars® tanfolyam elvégzése előfeltétel az összes Access Consciousness® alaptanfolyamhoz, mivel lehetővé teszi a testednek, hogy könnyedén véghez vigye és befogadja a változásokat, amiket választasz.

A tanfolyamon két kezelést adsz és kettőt kapsz.

A képzésen kapsz továbbá magyar nyelvű kézikönyvet, valamint a kezelést segítő ábrákat.

Jelentkezni tudsz;

telefonon: +36307273535

e-mail-en: nikolett.erdelyi@gmail.com

Befektetés Önmagadba: 63.000 Ft

15 éves korig ingyenes felnőtt kísérővel, 18 éves korig félár!

Ha ismételnél, szintén 31.500 Ft!

Az árakat az Access Consciousness nemzetközileg határozza meg!

A képzésen való részvétel Bars Kezelő végzettséget ad, harmadszor ismétlőknek pedig regisztrálás után Bars facilitator végzettséget.

A nap végén mindenki kap egy oklevelet a képzésről, és bekerül az amerikai Access Consciousness rendszerébe. http://www.accessconsciousness.com/

Dr. Jeffrey Fannin az agyban végbemenő változásokról (magyar felirattal!)

https://www.youtube.com/watch?v=DgGbFRjqQPk

Dr. Lisa Cooney prezentációja a testben történő változásokról

https://www.youtube.com/watch?v=bHDTzCmfUQY

Videók :

https://www.youtube.com/watch?v=fR9bJZuUY9o

https://www.youtube.com/watch?v=zJ3hSvYvjuk

Bejelntkezés kérek szépen e-mailen, üzenetben, illetve telefonon is kereshetsz!

Share This Event